27 Eylül 2013 Cuma

Kolay Akne Giderme Yöntemleri

Herkes düzgün sağlıklı cilde sahip olmak ister. Bunun için yapmamız gereken birçok şey vardır. Cildi sürekli temizlemenin yanı sıra özel bir bakım yapmamız gerekir. Hepimiz cilt sağlıklı ve genç ve yaylı bakmak istiyorum ve listede gidebilirsiniz. Bu çoğumuz cilt ve nasıl görünüyor konusunda çok bilinçli olduğu noktasına getiriyor. Biz cilt sert çevresel korunduğundan emin olmak için bir sürü sorun ile gidecek.
Artık, hepimiz Cildimiz vücudumuzun en büyük organı olduğunu biliyoruz. Cildimiz dahili sistem gibi toksinler vücudumuzun serbest ve aynı zamanda suyun vücudumuzda korunur sağlar edilebilir sağlar korur. Biz akne muzdarip, bu daha da acil hale gelir.
Aşağıda akneye eğilimli ciltler dikkat çekmek için nasıl en iyi 3 ipuçları.
Akne Cilt Bakımı-İpucu # 1
Güzel bir cilt elde etmek için, iyi bir vücut lif kabağı yatırım emin olun. Bu vücuttan ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırmak için yardımcı olur. Ayrıca, kıl dönmesi gelişimini engellemeye yardımcı olur!
yüzünüzde bir lif kabağı kullanmak asla emin olun. Bizim yüz dokularının vücudun diğer bölümlerine göre daha duyarlıdır. Size daha fazla komplikasyonlara neden olabilir cilt gözyaşı yok emin olmak istiyoruz.
Ancak, yüzünde herhangi bir vücut peeling kullanmaktan kaçınmak gereklidir. Bu önlem için temel nedeni yüz doku vücudun bu dokuları daha hassas ve ince olmasıdır.
Akne Cilt Bakımı-İpucu # 2

İçme suyu sivilce azaltmak ya da iltihabı durdurmak için bir yoludur. Biz kremler ve ciddi hayatta en basit bazı şeyleri burnumuzun dibinde unutmak losyonlar kullanarak sabitlenmiş. Bol su içme bizim cildi nemli tutacak. Su en iyi yararı ÜCRETSİZ ve güçlükle büyük miktarlarda sarhoş sürece herhangi bir ciddi hasar (kendi içinde başka bir blog olduğunu!) Neden olabilir
İyi sulu yüz sonra sebum üretimini neden hidrasyon daha az şansı var demektir Yağ bezlerinin yağ.
alt satırında, su önerilen 4-8 bardak bir gün içmek ve yüzünü gözlerinizin önünde dönüşümü izlemek.
Akne Cilt Bakımı-İpucu # 3
Bir diyet sürdürmek çok önemlidir. Bu sağlıklı bir cilt için izin verir. Diyet yağlı gıdalar ve asitli gıdalar oluşur ise, yağlı cilt ve sık akne breakouts ile yüzünüzde gösterecektir.
bir dengeli beslenme ama taze, yapraklı sebzeler daha fazla odaklanarak yanı sıra taze meyve olması en iyisidir hem de elyaf olarak kullanılırlar. 

0 yorum:

Yorum Gönder