15 Mayıs 2013 Çarşamba

Suna Dumankaya dudak dolgunlaştırma


Suna Dumankaya dudak dolgunlaştırma için bitkisel maske tarifi verdi. Suna Dumankaya’nın tariflerinin denenmiş ve etkili olduklarını biliyoruz. Dudaklarınız ince ise bu maskeyi sık sık uygulamalısınız. Ayrıca seksi ve cazibeli dudaklara kavuşmak için dudaklarınız kalın bile olsa Suna Dumankaya dudak dolgunlaştırma maskesinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede cilt bakımınızı bitkisel yolla yapmış olursunuz.

Suna Dumankaya dudak dolgunlaştırma maskeleri
1

Orta boy salatalık
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı bal
Salatalığı ikiye bölün ve kabuğunu soyun. Ardından dilerseniz rende ile dilerseniz de mutfak robotu yardımıyla suyunu çıkarın. Üzerine 1’er çorba kaşığı yoğurt ve bal ekleyin. Suna dumankaya dudak dolgunlaştırma maskeniz hazır! Bu maskeyi dudaklarınıza sürün ve 10 15 dakika kadar bekletin. Ardından ılık su yardımıyla yıkayın.

2

Zeytinyağı
Bal
Birkaç damla zeytinyağı ile 1 tatlı kaşığı balı karıştırın. Parmak uçlarınızı kullanarak dudaklarınıza masaj yapmak suretiyle maskeyi dudaklarınıza sürün. Dilerseniz bu işlem için diş fırçası da kullanabilirsiniz. Diş fırçası kullanmak ölü deri hücrelerini dudaklarınızdan kaldıracak ve bebeksi dudak deriniz yeniden oluşmaya başlayacaktır. Bununla birlikte bal hem dudaklarınızı temizler, hem de derinlemesine besler. Zeytinyağı ise dudaklarınıza yumuşaklık katacaktır. Bu uygulamayı dilerseniz her gün yapabilirsiniz. Eğer her gün uygulayacaksanız diş fırçasını gün aşırı kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

3

5 gr. Yulaf
1 yumurtanın sarısı
Suna dumankaya dolgun dudaklar için yulaf ve yumurtayı öneriyor. Yulafı ve yumurta sarısını birleştirin. Elde ettiğiniz maskeyi dudaklarınıza sürün. 10 dakika maskeyi dudaklarınızda beklettikten sonra dudaklarınızı yıkayabilirsiniz. Bu maske de dudak dolgunlaştırma bitkisel yollarından biridir ve son derece etkilidir.

4

Bitkisel dudak dolgunlaştırma için ayrıca tarçın yağını da kullanabilirsiniz. Dudaklarınıza tarçın yağı sürün. 15 20 dakika beklettikten sonra ılık su yardımıyla dudaklarınızı durulayın. Her gün düzenli uyguladığınızda etkisini göreceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder